Tisztelt Hajdúsámsoni Lakosok!

Hajdúsámson Város Önkormányzata a hulladékról szóló 2012. évi CLXXXV. törvény és a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás ellátásának és igénybevételének szabályairól és a közterületek tisztán tartásáról szóló 5/2014. (III.12.) számú önkormányzati rendeletben meghatározottak alapján 2015. év januárjától bevezette a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtést.

A szelektív hulladékgyűjtés megkezdéséhez szükséges sárga fedelű tárolók kiosztása a meghirdetett időpontokban, januárban megtörtént. Örömünkre szolgált a nagyfokú érdeklődés a tárolók átvétele iránt. Hajdúsámsonban megközelítőleg 1700, Sámsonkertben 400, Martinkán 250 tárolót osztottunk ki.

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Hulladék törvény rendelkezései alapján a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés minden ingatlantulajdonosra, használóra nézve kötelező, melynek okán a hulladéktároló edényzetek osztását a továbbiakban is folyamatosan végezzük.

A tárolók ügyfélfogadási időben átvehetőek a Hajdúsági Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft ügyfélszolgálati irodájában a Polgármesteri Hivatal udvarán (volt falugazdász iroda). Ügyintéző: Nagy Sándorné, telefonszáma: 06-20/239-07-25.

Ügyfélfogadás ideje

Hétfő    8.oo – 12.oo
Kedd    8.oo – 12.oo
Szerda  14.oo – 18.oo
Csütörtök    8.oo – 12.oo
Pétek    8.oo – 12.oo