Hajdúsámson Város Önkormányzata elkészítette Integrált Településfejlesztési Stratégiáját és az azt Megalapozó Vizsgálatot, mely dokumentumokat ezennel közzétesz, a 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendeletnek megfelelően társadalmasításra bocsát. Az ITS a települési problémákat komplexen kezelő, azokra együttesen reagáló dokumentumként lehetővé teszi Hajdúsámson számára az átgondolt, tervszerű fejlődést. Hajdúsámson Város Önkormányzat a partnerség elve mellett elköteleződve fontosnak tartja mind a tervezés, mind a megvalósítás, illetve a majdani felülvizsgálat során is a partnerség, mint horizontális alapelv érvényesítését.

Ennek érdekében az Önkormányzat ezen partnerségi felületen keresztül szeretné kéri a lakosságot, az érintetteket, hogy a feltöltött véleményező adatlap kitöltése segítségével véleményezze az ITS-t.

Véleményt írásban a Hajdúsámsoni Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és Műszaki Osztályának (4251 Hajdúsámson, Szabadság tér 5.) címezve vagy elektronikusan a varosfejlesztesiiroda@hajdusamson.hu címen nyilváníthat.

Véleményezési határidő: 2016. december 30.

Köszönjük, hogy javaslataival hozzájárul Hajdúsámson Integrált Településfejlesztési Stratégiájának kidolgozásához!