vízmű

Tisztelt hajdúsámsoni Felhasználók!

Értesítjük Önöket, hogy a település egyes részein a kánikulai időszakban a megnövekedett ivóvízhasználat miatt időszakosan nyomásesés és átmeneti jellegű vízhiány tapasztalható, előreláthatóan 18 és 22 óra időszakban! Elsősorban Sámsonkert és Martinka településrészeket érinti! Munkatársaink mindent megtettek és megtesznek annak érdekében, hogy ezt elkerüljék, mérsékeljék, időtartamát csökkentsék!

Kérjük Önöket, hogy a kánikulai napokon, hőségriasztás idején vízhasználataikat úgy válasszák meg, hogy 17 és 22 óra között kizárólag csak az alapvető, kommunális és higiéniai jellegű fogyasztásra (ivás, főzés, tisztálkodás) korlátozzák azt! Ebben az időszakban kérjük kerülni az ettől eltérő vízhasználatokat, úgy, mint kocsi mosás, medencetöltés, öntözés és minden egyéb, ami halasztható és nem alapvető igény!

A víziközmű rendszer fejlesztési igényeire nézve javaslatainkat a korábbi időszakban megtettük és annak megvalósításához az Önkormányzattal együttműködve minden közreműködést a rendelkezésünkre álló jogszabályi, üzemeltetői keretek között megadunk!

 

Megértésüket, türelmüket és együttműködésüket kérjük!

Debrecen, 2021. június 23.

Debreceni Vízmű Zrt.