Helyi közélet

2013.08.12. 12:38

Kerékpáros ütött el egy gyalogost

Debrecen - A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya egy közlekedési balesettel kapcsolatban kéri a lakosság segítségét.

Debrecen - A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya egy közlekedési balesettel kapcsolatban kéri a lakosság segítségét.

Debrecenben 2013. augusztus 3-án 18 óra 5 perckor egy ismeretlen személy kerékpárjával a Keresszegi utcán közlekedett a Kinizsi utca felől a Kurucz utca irányába, amikor a 67. számú épület előtti útszakaszhoz ért, egy úttestre lelépő gyalogos férfit ütött el, aki ennek következtében elesett és megsérült. A kétkerekű járművel közlekedő azonban a helyszínen nem állt meg, hanem továbbhajtott.

A kerékpáros 55 év körüli férfi, aki a baleset időpontjában rózsaszín pólót viselt.

A baleset körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrség kéri, hogy aki a közlekedési eseményről, vagy a helyszínről elhajtó kerékpárosról információval rendelkezik, az jelentkezzen – személyesen – a Debreceni Rendőrkaptányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. számú hivatali helyiségében), vagy hívja telefonon – hivatali munkaidőben – a 06-52-516-400/26-36-os számot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8.-16., p: 8.-13.), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában