Keressük

„Hajdúsámson Legfinomabb Ételét”

1. Hajdúsámsoni Ízek Fesztiválja

2015. július 25 – 26.

Főzőverseny

 

Hajdúsámson Város Önkormányzata 2015. július 25 – 26 – án megrendezésre kerülő 1. Hajdúsámsoni Ízek Fesztiválján főzőversenyt hirdet azzal a céllal, hogy megtalálja Hajdúsámson Legfinomabb Ételét. A főzőverseny az alábbi feltételekkel kerül meghirdetésre:

A verseny ideje: 2015. július 25.

Helyszíne: Epreskerti Rendezvénytér

Regisztráció, a terület elfoglalása 7.00 –7.45 közötti időpontban lehetséges.

A verseny 8:00 órakor kezdődik. A zsűri számára 12.00 óráig kell átadni a bírálandó ételadagot.  (4 kis adag)

A csapat:  A versenyre legfeljebb 4 fős csapatok jelentkezését várjuk. Egy csapat csak egy étellel indulhat.

Az étel :    Nevezni a helyszínen elkészített, szabadon választott étellel lehet!

Hajdúsámson Város Önkormányzata ezzel a versenyszámmal szeretné megismertetni a település gasztronómiai sokszínűségét a város lakóival, illetve az idelátogató vendégekkel.

Az elkészült ételekért pénzt kérni nem lehet! 

Bírálat:  Az elkészült ételeket  szakmai zsűri bírálja el.

A zsűri  elnöke:

BOROS LÁSZLÓ mesterszakács

tagjai:

  • Hajdú Imréné helyi lakos
  • Rása Józsefné helyi lakos
  • Major Imréné helyi lakos

Díjazás:

  • Az első hat csapat: oklevél+serleg
  • Minden csapat: oklevél
  • helyezett csapat: + kötény

Külön díjazás  A főzőhely kialakítása, csapat ruházat stb.

  • 1-3 csapat: oklevél+serleg

Eredmény hirdetés, díjkiosztó:  15.00 –tól

Nevezés:  A versenyre jelentkezni a mellékelt nevezési lappal és nyilatkozattal lehet személyesen Hajdúsámson Város Önkormányzata 4251 Hajdúsámson Szabadság tér 5. szám alatt, vagy szkennelve a dande.melinda@hajdusamson.hu email címre.

A nevezéssel a csapat tagjai elfogadják és magukra nézve kötelező érvényűnek tekintik a versenykiírásban foglaltakat. Az előírások megsértése a csapat kizárását vonja maga után.

A versenyre nevezési díj nincs!

A csapatok számára ingyenesen biztosítjuk az alábbiakat:

  • Főzéshez szükséges területet
  • Tűzifát (hozott fa használható, gázpalack nem!)
  • Stand 3×3 m
  • Ivóvíz vételezési lehetőség
  • Szemétgyűjtő zsák

A fentieken túl minden szükséges alapanyagot, / hús, fűszerek/ és a főzéshez, tálaláshoz szükséges kellékeket a csapatnak kell biztosítani. A sátort fel lehet díszíteni! A legszebb sátor különdíjban részesül!

Nevezési lap letöltése