2018 június 9-én tartottuk a IV. Gyerek és Családi napot Sámsonkertben. A hagyományoknak megfelelően főzőversennyel és focikupával indult a program. Szeretnénk gratulálni minden csapatnak fantasztikusak voltak. A focikupa lebonyolításában segítségünkre volt Szabó Lajos és Munkácsi János. A színpadon a Muskátli Népdalkört, Tóth-Markos Szabolcs és párja követte, majd az Eszterlánc Óvóda kis néptáncosai színesítették a programot. Az idén is volt édesség osztás minden gyerek részére. A felajánlásokat Piros Zoltánnak és DEKOM-nak, azon is belül a Mindlák házaspárnak köszönhetjük. A délután fény pontja a Tompeti és Barátai koncert volt, a tűző nap ellenére is sokan voltak kíváncsiak rájuk, nemcsak Sámsonkertből, Hajdúsámsonból, de még Debrecenből is kijöttek, hogy láthassák gyerekeik kedvencüket.

Az idén többek kérésére tombolasorsolás is volt, mely hatalmas sikert aratott. Rengeteg felajánlást kaptunk a településrész minden boltja, több vállalkozó a város első embere Antal Szabolcs polgármesterúr s a képviselő testület számos tagja, valamint több magán személy is ajánlott fel nyereményt.
A program végén végre mi is megcsodálhattuk a Névtelen társulat előadását.
Ez a nap nem jöhetett volna létre a számtalan önkéntes segítő nélkül, akikre bármikor számíthatunk.
A Petőfi Sándor Városi Könyvtár és Művelődési ház vezetője Tarné Hajdú Judit és kolleganői Veresné Andi és Káplár Mariann, valamint az Önkormányzat műszaki irodájának óriási köszönet a hatalmas segítségért.

A Sámsonkerti Lakosokért Egyesület két pályázatot is megnyert, melyek támogatták a szombati rendezvényt:

  • Emberi Erőforrások Minisztériuma NEA-E-18-0512
  • Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat EFOP 1.6.3-17-2017-00018

További támogatóink:

  • Hajdúsámson Város Önkormányzata és a Petőfi Sándor Városi Könyvtár, Közművelődési és Muzeális Intézmény
  • Szervezők: Sámsonkerti Részönkormányzat és a Sámsonkerti Lakosokért Egyesület

2018 június 14.|Hírek|