TAVASZI LOMTALANÍTÁS

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a „Tavaszi lomtalanítási akció”

Hajdúsámson-Sámsonkertben

2017. április 08-án, szombaton

Hajdúsámson-Martinkán

2017. április 22-én, szombaton

 

történik és ekkor szállítják el a Hajdúsági Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. járművei a lomnak minősülő hulladékot.

Az ingatlanon összegyűlt, feleslegessé vált, kisebb terjedelmű bútordarabokat, berendezési tárgyakat, valamint rongyot, ruhát, falevelet, virágmaradványokat, egyéb kommunális hulladékot zsákba vagy gyűjtőedénybe– melynek súlya darabonként nem haladja meg a 30 kg-ot – tegyék ki a megszokott helyre a közterületen.

Ingatlanonként legfeljebb 1 m3 hulladékot szállít el a Közszolgáltató.

 Nem szállítjuk el az építési törmeléket, veszélyes hulladékot, gumiabroncsot, elektronikai hulladékot (háztartási kisgépek, televíziók, számítógépek, elektromos szerszámok stb.) valamint a kézi erővel nem rakodható túlsúlyos vagy túlméretes hulladékot.

 Kérünk minden érintettet, hogy a lomtalanítási akció napján a megszokott helyen legkésőbb reggel 6 óráig helyezzék ki az elszállítani kívánt hulladékot.

                            Hajdúsági Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy azon hulladéknak minősülő tárgyakat, melyeket a közszolgáltató a Lomtalanítás keretében nem tud elszállítani azok, a Hajdúsági Regionális Hulladéklerakó és Kezelő Telepre (mely természetben a Hajdúböszörményt Hajdúdoroggal összekötő közútról Hajdúvidnél leágazó 3506 sz. összekötő úton található), vagy az A.K.S.D. Kft. Lakossági Hulladékudvarbába (4031 Debrecen, István út 138.) beszállíthatóak.

Hajdúsámson Város Önkormányzata