EBOLTÁS / VESZETTSÉG ELLENI OLTÁS / EGYÉB TUDNIVALÓK

2020.év Hajdúsámson!

Kedves Gazdik / Ismerőseim!

A köztudott járványhelyzet miatt a tavaszra tervezett összevezetéses(kampány) eboltás elhalasztásra kerül! A mostani helyzetben a legfontosabb embertársaink egészségének védelme!

A meghírdetett időpontokban nem lesz összevezetéses eboltás, az a járvány lecsengése után lesz újra meghírdetve és megtartva! A veszettség elleni védőoltás és microchippel történő megjelölés továbbra is KÖTELEZŐ!!

MIT JELENT EZ?

  1.  Akinek 2019.évben a kutyusa megkapta a védőoltást az várja meg, az év (2020)második felében újra megszervezett összevezetéses eboltás időszakot, és akkor adassa be kutyusának a veszettség elleni védőoltást! Aki nem szeretne várni annak biztosítok időpont egyeztetéssel lehetőséget az oltás és parazita elleni kezelés elvégzésére bármikor!
  2. Fontos, hogy amelyik kutya még nem kapta meg a veszettségoltást és a chippet az a kutya 3hónapos koráig ezt meg kell tenni!! Erre kérem kérjenek időpontot állatorvosuknál, és kerüljék el a sorbanállást/csoportosulást!
  3. A kutyák érdekében életmentő lehet a védőoltások beadása, így a benövő(fiatal,6 HETES kortól)) kutyák esetében javallott a védőoltás program(parvo, kombinált, féregtelenítés, stb) elkezdése és beadása! Erre a beavatkozásra is időpontot kérjenek állatorvosuktól és kerüljék a csoportosulást a rendelőkben, vagy azok előtt!!
  4. Továbbra is állok mindenki rendelkezésére előzetes telefonos egyeztetés és időpontfoglalás alapján! Kérem vigyázzanak magukra, mi is vigyázunk önökre!
    Kérem megosztásokkal segítsék munkánkat, hogy minél több emberhez eljussanak az információk!